Reisesyketabletter...

... ull-undertøy (lånt fra samboer), ullsokker (julegave), fersk ingefær (mot oppkast), fjellsko (lånt fra mor), vindtett jakke (igjen lånt fra samboer). 

Dette er min "hva du absolutt må ta med på tokt med FF Jan Mayen" liste. Jeg er, som dere kanskje allerede aner, en asfaltgjenger. Jeg eier ingen fornuftige klær, liker egentlig ingen fornuftige sko, og har et par heller ustødige sjøbein.
 

Så man kan kanskje tenke seg at jeg var det siste mennesket en ville vurdert å ta med på en femdagers maringeologisk tokt. Og jeg må si meg enig i at lange dager på åpent hav inngir en del frykt for hva som vil skje med fordøyelsessystemet mitt. I tillegg måtte det bli slik at nyhetsbildet i disse dager er fullt av båter som kantrer, velter, lekker og tar fyr. Det å være langt borte fra legevakten uten mobildekning og slettes ingen trådløs nett føles litt farlig.

Og hvordan vil det være å ikke være tilgjengelig hele tiden? Ingen e-poster som tikker inn, ingen streker over det lille mastsymbolet på mobilskjermen, ingen bruk for handsfree.

Men jeg må si at jeg gleder meg vanvittig! Jeg ser frem til å komme meg ut av den vante boksen og se litt rundt på verden. Jeg kan ikke tenke meg annet enn at det som skjer ombord vil være en utrolig viktig viten å formidle. Og jeg mistenker at horisonten hele veien til Svalbard vil være en utømmelig kilde til beundring og refleksjon.

Dere får alle sammen lov å bli med. Jeg har nettopp fått meg et nytt leketøy: et splitter nytt Nikon speilrefleks-kamera! Forhåpentligvis får jeg oppdatert bloggen underveis med flotte bilder. Hvis ikke får dere lese en skipsdagbok når jeg atter får solid grunn under føttene.

Hilsen

Maja

Kommentarer:
Postet av: Miroslavacak

gleder meg veldig å se hver bilde. Håper dere får godt vær på turen og du får sjanse for å bruke din ny leketøy å sender oss litt av din egen opplevelse.

Og ikke glem å ta de varme plagg som du har lånt og smla rundt omkring. Du er så "flink" å pakke i det siste liten og alltid glemmer viktigste ting, hehehe. Klem og STOOOOR CMOOOOOK, vi snakkes når du får dekning

25.04.2007 @ 23:10
Postet av: Hr.Miro Sojtaric

Dragoj Maji srecan put i mirno more zeli muski roditelj.Lijep provod i srecan rad, bit ce fantastican dozivljaj nadam se.

For å vare litt mer rettferdig jeg skal skrive par ord på norsk. Kjaræ Maja jeg onsker deg en fin tur og flott opplevelse av nydelig natur. Pass på, det er ikke lov a vare ute sendt, isbjornen er uberegnelig på den års tid.Kyss og klem fra papa Miro

25.04.2007 @ 23:12
Postet av: søs snær!

jah,sida resten av familien har ønska dæ god tur så kan jo ikke æ være no dårliar:D heheh

God tur søs! Og lykke til fighting the ice bears:D hahah

Du får ta med dæ en liten Knut tilbake så ho Pearly har nån å leke med:D

Løv and mong, little sister!

(og æ skrive sånn her bare for å plage jah;)

Gla i dæ syrra! May the sea treat you well!

26.04.2007 @ 01:11
Postet av: Kaja

God tur! Og lek deg masse med kameraet ;o)

26.04.2007 @ 09:52

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/5422303