Kapp Ekholm

Blogg 2 av Maria JensenAnkomsten til Kapp Ekholm ble tøffere enn forventet.

image199

Et par timer i åpen båt bliver ganske langt når man er våt på innsiden av overlevelsesdrakten på grunn av høye bølger og hissige skumsprøyt der overøser oss med iskaldt havvann hvert øyeblikk. Det er litt som å reise under en kald dusj. Vi må losse sakene våre av båten på nesten en meter vann, da det ikke er mulig å få båten helt opp på stranden i uværet.

image198

Da vi vinker farvel til båten ligger kasser, spader, bensinkanner, våte klær og utmattede geologer spredt på nærmeste strandvoll, hvor vi tar en kald lunsjpause i vinden før vi går i gang med at sette opp leiren. Akkurat som vi har funnet ut hvor vi vil ha teltene og begynner og fekte med stenger og teltduk begynner snøstormen.

image200

Vi begynner å bli litt skeptiske til den sene feltsæsong, der kanskje egner sig bedre til siviliserte forhold om bord på en båt enn en leir bestående av to små telte på en stor steinet deltaflate.
 
image201

Det tar oss hele dagen å få opp telte og snublebluss og få en slags kjøkken på plass i tre kasser på steinflaten, men så snart vi er ferdige vender været. Snøstormen slipper taket og vi solskinn og blå himmel og begynner å se frem til å begynne å jobbe i snittene der ligger mindre enn en halv times gang fra leiren.

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/5516710