På flyttefot

blogbildumb1215006411

I dag forlot vi Kongsfjordhallet for siste gang sommeren 2008. En tankefull kveld i teltet lurte vi på om vi kan være de som har bodd lengst på Kongsfjordhallet... Det har blitt noen uker de to siste årene.

p8190495mini
Venter på å bli hentet...

Vi er fornøyd med sesongen og har masse å jobbe med når vi kommer hjem! Kasser med stein, sand og grus sendes ned for å gi oss flere detaljer om sedimentene vi har beskrevet i felt. Gjennom arbeidet til Gustaf har vi fått mange nye innspill og gode diskusjoner rundt de prosessene som har vært med å forme Kongsfjordhallet til det landskapet vi ser i dag. 

På lørdag kom en bjørn tuslende forbi leirplassen og lurte på hva vi drev med. Den var heldigvis lettskremt og lot seg ikke be to ganger da det begynte å smelle mellom teltene våre. Ellers har Mikkel Rev nå funnet ut hvor vi bor og kom og sa farvel da vi pakket sammen i går.

dsc0206mini
Mikkel sjekker ut leirområdet vårt.

Den siste uken skal vi tilbringe på Geopol, Roald Amundsens Institutt, på Kvadehuksletta. Her skal det graves! Vi har 4 dager på oss til å finne daterbar sand i det som hittil har vist seg å være veldig grusige strandsedimenter.
...den som hadde en gravemaskin... vel, har i det minste en SDU (=Swedish Digging Unit).

Gustaf og Heidi

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/6115047