Det blir resultater av vårt arbeid!

Hilsen Helena og Heidi

Tiden flyr og arbeid gir resultater; sist fredag presenterte Gustaf Peterson sin bachelor-oppgave "The development and relative chronology of landforms at Kongsfjordhallet, Spitsbergen" ved Stockholms universitet. Gustaf har arbeidet som feltassistent med UMB-gruppen innenfor SciencePub-prosjektet i to sesonger og gjorde feltarbeid for Bacheloroppgaven sin under sommerens Svalbardsesong. Presentasjonen gikk veldig bra og arbeidet ble godkjent med god karakter!

Helena og Heidi tok en tur til Stockholm for å få med seg presentasjonen av oppgaven, og fikk seg en deilig dag i den svenske hovedstaden. Selv om vi ikke vil anbefale å reise på dagstur til Stockholm med nattog til, og nattbuss hjem samme dag - da det blir litt lite søvn - var det en fin tur og riktig så stemningsfullt med soloppgangsvandring i en folketom, julepyntet "gamla stan".


geohus
Geovetenskapens hus ved Stockholms universitet.

Når vi først var i Stockholm benyttet Helena anledningen til å holde en prøveforelesning om arbeidet ho drev med i Sverige før vi fikk gleden av å få ho som kollega. Dette var ingen tilfeldig forelesning for etter vurdering av dette og tidligere skriftlig arbeid ble ho tildelt Docentkompetanse som gir mulighet for nye og spennende oppgaver. Vi gratulerer så mye og i dag ble det kake på hele gjengen!

kake
God kake!!

Hva mer er nytt siden sist? Jo, vi (Heidi og Helena) kom godt hjem igjen fra laboratoriet i Danmark. Vi rakk alt som skulle gjøres for å få prøvene ferdige til måling og fikk også med oss en del nye resultater hjem. Nå begynner vi å få et bedre bilde av når ting har skjedd på en del av våre lokaliteter på Svalbard.


I morgen reiser hele SciencePub gruppa her på Ås til Tromsø og SciencePub prosjektmøtet. Det skal bli interessant å diskutere våre nye resultater med de andre i SciencePub. Da får vi også høre siste nytt fra de andre gruppene og forhåpentligvis kan vi nå begynne å sammenligne funnene vi har gjort og sette resultatene inn i en større sammenheng. 


Hmmm.... dystre nyheter spres i gangen....Vi oppdaget nettopp at vi må ta flybussen kl 06.35 i morgen, det var tidlig! ...jaja.

utslittheidi
Utslitt Heidi.

utslitthelena
Utslitt Helena.


Kommentarer:
Postet av: Heidi

Gratulerer Helena!Gratulerer Gustaf!!

25.11.2008 @ 16:30

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/6665949